خواسته نیازمند برای حضور در پرسپولیس مانور تلویزیونی درویش برای بقا در پرسپولیس؟ ستاره ۲۲ ساله رقیب جدید سروش در پرسپولیس روز پرماجرای پرسپولیس در نقل و انتقالات| حضور ستاره سپاهان در اردوگاه سرخپوشان مهرداد محمدی به جباری اوکی داد| آماده بازی بازگشت مغز متفکر جباری کرونا گرفت پاتک سپاهان به آلومینیوم ایوب العملود به کار پرسپولیس نیامد برانکو: طارمی استثنایی و زیرک است مامه تیام از باشگاه استقلال دور شد| رضایت‌نامه ۵۰۰ هزار دلاری گندوز در راه عربستان؟ بلیت‌های استقلال و صنعت نفت، نیم‌بها شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و چین | بانوان فوتبالیست جهانی شدند ضرر یک‌میلیون‌دلاری شهریاری و سمیعی به استقلال| سکوت مدیران سابق در مقابل محکومیت‌ها خرید‌های پرسپولیس؛ بازسازی یا تسکین روانی؟ محکومیت ۴۰۶ هزار دلاری استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال فولاد سیرجان و اوساکا | ناکامی عطایی و شاگردانش در آسیا رازورمز احیای بارسلونا به دست ژنرال آلمانی میراث شوم فرگوسن در منچستریونایتد بیرانوند به استقلال می‌آید، حسینی لژیونر می‌شود
سرخط خبرها

معضل جدید برای استقلال| داریوش شجاعیان فصل را از دست داد؟

  • کد خبر: ۳۶۹۸۵
  • ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۵
معضل جدید برای استقلال| داریوش شجاعیان فصل را از دست داد؟
داریوش شجاعیان اگر این فصل را هم از دست بدهد، قطعا رکورددار غیبت در بین استقلالی‌ها خواهدشد.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، خبر تلخ و تاسف بار برای داریوش شجاعیان این است که تا آخر فصل نمی‌تواند در ترکیب استقلال قرار بگیرد. دلیل این موضوع هم نامه ارسالی از سوی فدراسیون فوتبال به فیفا است که موانعی را ایجاد کرده است.
 
فریبرز محمودزاده رییس کمیته نقل و انتقالات سازمان لیگ در این خصوص توضیحاتی می‌دهد که نشان دهنده مشکلات بزرگی است که برای این بازیکن ایجاد شده است: «در جلسه سازمان لیگ به این نتیجه رسیدیم بازیکنانی که کارت بازیشان ابطال شده است، چنانچه قراردادشان به تاریخ باشد، می‌تواند به عنوان سهیمه آزاد فیفا اضافه شود. متاسفانه شجاعیان بدشانسى آورده است. در قرارداد شجاعیان هم تاریخ هم فصل مسابقات قید شده است. در قرارداد او نوشته شده به مدت سه فصل مسابقاتى یا تا تاریخ ۲۹ تیرماه سال جاری. کلمه سه فصل مسابقاتى از نظر علم حقوقى یعنى شجاعیان هنوز بازیکن استقلال است و قرارداداش فسخ نشده است و او نمى تواند به عنوان بازیکن آزاد به لیست استقلال اضافه شود و تا این لحظه چه شجاعیان و چه سایر بازیکنانی که مصدوم شده اند، جذبشان به تیم‌های لیگ برتری منتفی است.»
 
به این ترتیب شجاعیان بازی با سپاهان را هم از دست داد تا عمر غیبت هایش در ترکیب استقلال طولانی‌تر شود. داریوش از زمانی که پیراهن استقلال را تن کرده تا امروز بیش از ۱۸۰۰ دقیقه از ترکیب استقلال دور بوده که یک رکود عجیب و غریب محسوب می‌شود.
 
رکوردی که البته به واسطه غیبت‌های قطعی او دربازی‌های آتی باز هم افزایش خواهدیافت و احتمالا شجاعیان اولین بازیکنی در باشگاه استقلال خواهد شد که به رغم قرارداد ۳ ساله کمترین بازی ممکن را برای این باشگاه انجام داده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->